Наші чарівні кавові суміші:
ТропікаАтлантикаЕстетикаГотикаТемпікаДинаміка

Блог

Про запах кави3 З розмови телефоном з одним із клієнтів: “Спробував вашу каву, але якщо відверто, — щось аромату ніякого. Я наприклад п’ю розчинну. І ось купляєш стікер Нескафе чи Якобс: заливаєш водою і запах на весь офіс...”. В коментарях теж було згадування про те, що “хотілось би аромат яскравіше”. Поглянемо, що ми можемо розповісти про запах кави. Склад не вказано. Чому?3 Ми не вказуємо склад наших кавових сумішей і нас часто запитують: чому так? Інколи ввічливо, інколи наполегливо, інколи з докором. Обіцянка клієнтам на 15 років вперед Яку обіцянку ми даємо нашим клієнтам і на яких принципах базується діяльність компанії. Створення суміші: нюанси змішування Створення кавової суміші — захоплюючий процес, що вимагає терпіння, наполегливості та твердої рішучості. Приціл на 7 грамів12 Смак, насиченість, міцність та враження від напою залежать не тільки від способу приготування, але й від пропорцій. Обговорюємо класичну пропорцію: "7 грамів на порцію". Наш вибір — середній рівень обсмаження (medium roast)4 Головне завдання кожного, хто береться обсмажити каву, — максимально зберегти її смакові якості та спромогтись підкреслити ті особливості, якими одна кава відрізняється від інших.



Кавова компанія Тіко-Чако
+38 096 95-93-474, +38 097 973-18-47