Акція
Нараховуємо бали за пораду.

UARU
Кошик порожній
+38 096 95-93-474, +38 097 973-18-47
Купити натуральну преміум-каву:
Блог  

Склад не вказано. Чому? 3

Ми не вказуємо склад наших кавових сумішей і нас часто запитують: чому так? Інколи ввічливо, інколи наполегливо, інколи з докором.

Я можу виділити дві причини, чому ми тримаємо склад в секреті. Перша цілком явна: на наш погляд, нам вдалось підібрати сорти кави так, щоб отримати збалансовані насичені суміші, вважаємо це своїм досягненням та виділяємо як фішку нашої компанії.

Інша причина полягає в обсмажені. Я стверджував та продовжую стверджувати: ніхто не обсмажує так, як ми. Мається на увазі не просто технологія, а процес та результат вцілому. Ми регулярно дегустуємо каву наших конкурентів і поки що я не зустрів кави, яка нагадала б нашу.

Про склад суміші цікавляться в основному кавомани, які відслідковують різні сорти та мають певну гастрономічну історію вживання даного напою, сформований в пам’яті у вигляді списку сортів з суб’єктивною оцінкою кожному. Коли в руки кавоману попадає нова кавова суміш можливі дві ситуації.

Ситуація перша: в кавову суміш входять ті сорти, з якими людина вже знайома. Спираючись на свій дегустаційний досвід, кавоман мимоволі складає попереднє судження про смак. Якщо досвід позитивний, судження теж буде позитивне, якщо досвід негативний, — судження також буде негативне, та, як наслідок, людина може відмовитись від наміру скуштувати суміш. Не беручи до уваги те, що в минулий раз сорт міг бути обсмажений інакше, або змішаний з іншим, або просто був невдалий момент для дегустації.

Ситуація друга: в кавову суміш входять незнайомі сорти. Подальша реакція в данному випадку може бути від “стільки нормальних сортів, а вони обрали...” до “ну-мо мені Інтернета, я зараз визначу, що то за сорти...” і отримана інформація знову-ж-таки може призвести до того, що каву так і не буде продегустовано.

На даний момент ми переслідуємо єдину мету: допомогти нашим напоям дістатись горняток кавоманів, в розрахунку на максимальну об’єктивність їх суб’єктивних оцінок.

Без ввідних маркерів та орієнтирів, які так чи інакше формують упередженість. Пропонуючи шанувальникам кави провести чистий експеримент, під новим кутом оцінити знайомий напій. З надією лиш на те, що смаки клієнтів співпадуть з нашими, що наші суміші виявляться гідними джезв та френч-прессів шанувальників кави, а значить нам вдалось все зробити правильно. Або, принаймні наблизитись до гарного результату =)


Спробуйте каву, яку ми обсмажуємо:

Кофемана не обманешь!Кофемана не обманешь!
Вы все врети)))
Відповідь
Тіко-ЧакоТіко-ЧакоКофемана не обманешь!
;)
Привет Николаеву!
Відповідь
АнонимКофемана не обманешь!
Истинная правда !
Відповідь